TESTED TO WORK – slogan je koji označava beskompromisan stav prema kvaliteti, a povezan je sa strateškom odlukom da se proizvodi i isporučuje – NE najjeftinija radna odjeća, već NAJBOLJA.

Ključni dio ove strategije je zapravo testiranje i kontrola kako proizvoda tako i dobavljača. Tako je MASCOT odjeća više od samog proizvoda; podrška, učinkovita logistika i visoka pouzdanost isporuke ključni su za kupce. To je ono što profil MASCOT-a čini drugačijim.

Fokus u razvijanju odjeće i obuće uvijek je kvaliteta te udobnost – proizvodnju karakterizira učinkovito korištenje resursa i posljedično najniža moguća razina otpada i emisija. Naravno treba izdržati test vremena. Cilj je da svaki pojedini proizvod postane vaša omiljena radna odjeća, koju ćete koristiti najviše i najdulje moguće.

Sveobuhvatan razvojni proces stoji iza svakog proizvoda predstavljenog na tržištu. Svaki pojedini proizvod i vrsta materijala rezultat je višemjesečnog razvoja tijekom kojeg se optimiziraju svojstva koja su važna za vaše potrebe. Visoka otpornost na habanje, mala težina materijala i, na primjer, “ULTIMATE STRETCH” neka su od svojstava koja se implementiraju u proizvode.

MASCOT održava jednu od najvećih europskih zaliha radne odjeće. Preko 5 milijuna proizvoda, podijeljenih među 30 000+ brojeva artikala, spremno je za slanje. Mascot International A/S nalazi se zapadno od Silkeborga u Danskoj, ukupno više od 3500 osoba zaposleno je u proizvodnji u tvornicama u Vijetnamu i Laosu.

Related Posts

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

X